Pak në lidhje me katalogun tonë


Ne jemi një ekip programuesish entuziastë që krijojnë kalkulatorë dhe konvertues të rinj interesantë për ju çdo ditë që mund të zgjidhin pothuajse çdo problem.

Qëllimi ynë kryesor është të krijojmë kalkulatorë të vërtetë të nevojshëm, të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur që do të kënaqin nevojat e çdo përdoruesi të faqes sonë.

Në katalogun tonë do të gjeni kalkulatorë për shndërrimin e sasive të ndryshme fizike, konvertuesit e monedhave dhe të këmbimit, instrumentet financiare dhe kalkulatorët, kalkulatorët në fushën e matematikës, kimisë, fizikës, astronomisë, ndërtimeve dhe kalkulatorëve interaktivë më të larmishëm dhe më të nevojshëm për të zgjidhur absolutisht çdo të dhënë detyrat.