Малку за нас!

        

Ние создаваме бесплатни конвертори и калкулатори на интернет за луѓе за пресметување, превод, следење на девизниот курс и валутни понуди и многу други корисни калкулатори.
Во нашиот каталог ќе најдете стотици бесплатни апликации кои ќе ви помогнат да решите апсолутно секој проблем, само изберете оној што ви треба дел и пронајдете го потребниот калкулатор.

Како можеме да помогнеме!

        

Нашиот онлајн каталог на калкулатори и конвертори ќе ви помогне да измерите скоро сè во бројки и броеви, без разлика дали тоа се калории, области со геометриски форми, големини на облека, конвертори на валути, физика, математика, хемија, градежништво, здравство, транспорт, компјутери, секојдневни живот.
Секоја личност е природно curубопитна и секогаш сака да пресмета нешто или да научи некои обрасци во животот.