Pak për ne!

Ne krijojmë për njerëzit pa pagesë konvertuesit dhe kalkulatorët në internet për llogaritjen, përkthimin, ndjekjen e kursit të këmbimit dhe kuotave të monedhave dhe kalkulatorëve të tjerë të dobishëm.
Në katalogun tonë do të gjeni qindra aplikacione falas që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni absolutisht çdo problem, thjesht zgjidhni seksionin që ju nevojitet dhe gjeni kalkulator i nevojshëm.

Si mund t'ju ndihmojmë!

Katalogu ynë në internet i llogaritësve dhe konvertuesve do t'ju ndihmojë të matni pothuajse gjithçka në numra dhe numra, qofshin ato kalori, zona me forma gjeometrike, madhësi të veshjeve, konvertues të monedhave, fizikë, matematikë, kimi, ndërtim, shëndetësi, transport, kompjuter, jeta e përditshme.
Do person është natyrisht kureshtar dhe gjithmonë dëshiron të llogarisë diçka ose të mësojë disa modele në jetë.