Малку за нашиот каталог


Ние сме тим од ентузијастички програмери кои создаваат нови интересни калкулатори и конвертори за вас секој ден што можат да решат скоро секој проблем.

Нашата главна цел е да создадеме навистина потребни, едноставни и лесни за употреба калкулатори кои ќе ги задоволат потребите на кој било корисник на нашата страница.

Во нашиот каталог ќе најдете калкулатори за конверзија на различни физички количини, конвертори на валути и менувачи, финансиски инструменти и калкулатори, калкулатори од областа на математиката, хемијата, физиката, астрономијата, градежништвото и други најразновидни и неопходни интерактивни калкулатори за решавање на апсолутно сите доставени задачи.